Over No Labels I Do Me

 

Naast een fulltime job is mijn passie/hobby het ontwerpen en maken van kleding en (Caribische carnaval) kostuums (custom made), waar ik al een aantal prijzen mee heb gewonnen voor beste of mooiste kostuum. Mijn werk is herkenbaar door de verschillende materialen die ik combineer met aparte stoffen en door de inventiviteit. Ik probeer altijd iets aparts te creëren en volg hierin dan ook echt mijn intuïtie.

 Omdat ik alleen ben en de kleding zelf maak wordt ieder stuk met dezelfde liefde en precisie uitgewerkt.

 

Alle  fashion artikelen & kostuums zijn exclusief en alleen via mijn website verkrijgbaar. Ik maak van de fashion artikelen iedere maat slechts 2 tot 3 stuks om de unieke waarde van uw kledingstuk te behouden.

 

Betalingen via Paypal of bankoverschrijving.

 

Mocht u een (Caribisch carnaval) kostuum willen of een item wat niet meer voorradig is, of zit uw maat er niet bij? Laat een berichtje achter en dan maak ik een offerte voor u.

 

 

 

************************************************************************************************************

 

About No Labels I Do Me

 

 

Besides working a fulltime job my passion/hobby is making clothes & I also design (Caribbean carnival) costumes (custom made), where I have already won a number of prizes for best or most beautiful costume. My work is recognizable by the different materials that I combine with separate fabrics and by the inventiveness. I always try to create something special and follow my intuition.

 

 Because I am alone and make the clothes myself every piece is worked out with the same love and precision.

 

All fashion items & costumes are exclusively and only available through this website. From the fashion items, I only make 2 to 3 pieces from every size to preserve the unique value of your garment.

 

Payments on this website only via Paypal (international).

 

If you want a (Caribbean carnival) costume or an item that is no longer in stock, or is your size not included? Leave a message and I will make an offer for you.

 

Ciska Verheij
Ciska Verheij

Share this website

☎️   0031 (0)118-231009

 

✉️   nolabelsIdome@gmail.com

 

📍  Serooskerke, Netherlands